Магдалена Ташева: 30 000 осъдени на смърт терористи нахлуват в България

Неделя, 13 Октомври 2013 17:56 Публикувана в У нас Прочетена 2906 пъти

"Знаете ли колко са избягалите терористи - от Ал Кайда, от Абу Гариб 500 от Йемен 3000, от Египет 11 000, и цялата тази сган има един единствен начин да оцеле. 30 000 престъпници, осъдени на смърт минават през Турция и бягат към Европа", заяви депутатът от "Атака" Магдалена Ташева в предаването "Нека говорят" по bTV.

Тя определи като "невярно" изказването на вътрешния министър Цветлин Йовчев, че са задържани и изведени няколко бежанци, за които се смята, че са екстремисти. " Искам Йовчев да каже как разпознава екстремистите, в кълбо ли гледа. Не е случайно, че те пристигат у нас без документи. Думата предателство ми е мека. Това са една каста, която може да бъде подведена под отговорност за национално предателство. Казвам мое лично мнение, партия Атака си има говорител и когато иска да каже нещо прави пресконференция", уточни Ташева. 


По думите й още през миналата година е била проведена политиката на отворени врати към "тази маса, която нахлува в Турция". "Цветанов и неговия началник Бойко Борисов набелязваха къде ще бъдат лагерите. Още тогава бе обявено, че правителството на Борисов отпуска 200 000 лв. за оборудване, за да им осигури комфорт", категорична е депутатката от "Атака". 


"Никога няма да се извиня за това, че съм казала една истина за бежанците. Да казах, че са изчадия, сган, отвратителни примати, канибали. Аз не съм ги нарекла просто така - аз давам кадри, показвам какво те вършат. Злоупотребата с детето и с бременната мюсюлманка мина всякакви граници. Това не са бежанци нито по смисъла на националното право, нито по смисъла на законодателство. Всеки убиец търси надежда".\СД 

Последно променена в Неделя, 13 Октомври 2013 18:48

3 коментара

Влезте, за да коментирате