Магдалена Ташева била любимката на Башар Асад

Събота, 19 Октомври 2013 09:31 Публикувана в У нас Прочетена 3262 пъти

Магдалена Ташева е най-популярната журналистка и депутат в държавния канал на Сирия, любимката на Башар Асад. Това заяви Деница Сачева, политически пиар и представител на донорски организации в предаването „Тази събота” по бТВ. "Вие с вашия национализъм сте с единия крак при Башар Асад, а с другия в Кремъл. Конфликтът в Сирия е енергиен. Не е случайно това, че вие самата сте заместник-председател на енергийната комисия в парламента", обърна се към депутатката Сачева.

„Ласкаете ме. Но да вземем например Катар, Саудитска Арабия, които плащат на джихадистите да избиват християнската тълпа. Има кадри как колят хора, а както бе казано в Британския парламент – „Катар не е държава, а семеен бизнес“. Това, което е у нас, не са бежанци. По смисъла на Конвенцията за бежанците бежанец този, който идва пряко от територията, където е бил застрашен животът и свободата му. У нас бежанец може да бъде човек, който идва с една риза на гърба си, защото спасява живота си. Тези хора, които са тук, идват от Турция. Тази държава не им дава статут на бежанци. Така че хората, дошли у нас, са емигранти, не бежанци“, подчерта Ташева.


„Това са абсолютни манипулации. Аз работя всеки ден с бежанци, не ме убеждавайте, че те са терористи, каза Сачева в огговор на поредните обвинения на Ташева, че Турция ни изпраща терористи, които избивали християни в Сирия. Сачева каза, че сред 6500-те хиляди емигранти има хора с различни професии и не отговаря на истината това, че те са екстремисти.


Ташева призна, че дори да се запознае с бежанци, няма да промени убеждението си за тях.\СД

Последно променена в Събота, 19 Октомври 2013 12:20

1 коментар

  • Връзка на коментара Моник Понеделник, 21 Октомври 2013 17:50 публикуван от Моник

    Магдалена Ташева много добре познава района, мете и се информира задълбочено, за разлика от тази Сачева, на която са й казали, че и 100 000 нелегални да влязат в Б-я и да ни заличат от картата на Европа, ще е ХУМАННО! Това е препоръката на Брюксел, а целта е, да не видим Шенген никога. Не че ми е притрябвал с техните непрекъснат глоби и изисквания, гей-паради и прочее. ЕС работи за себе си, а Атака -за българите. Това е разликата, и ние ако сме българи, трябва да се защитим, защото ЕС и Боковата Кристалинка няма да го направят! Напротив. Само цените ще изравняват, но не и заплати и пенсии. Ние сме задния им двор и тук колкото и араби да дойдат, все им е тая. Те нали НЯМА да ги приемат! Франция- само 500, Германия -5000 (но те са 80 милиона!), Великобритания- николко, Гърция- построи стена, Турция- също, Испания-също имат стена, Румъния ги връща или ги съди...само ние! Само България трябвало да е ХУМАННА! Само най-бедния народ в Европа ТРЯБВАЛО да ги издържа! И защо?????? Някой може ли да ми отговори СМИСЛЕНО? Тая продажница горе ли ще ми промива мозъка? Предателите ГЕРБ! Предателите БСП! Предателите ДПС! Всички те са за въжето, така мисли БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

Влезте, за да коментирате