Фенът на Орешарски Хъмфри затрил безценния му автограф

Понеделник, 21 Октомври 2013 14:32 Публикувана в У нас Прочетена 637 пъти
Хъмфри издирва тениската с автографа, за да я продаде на търг с благотворителна цел Хъмфри издирва тениската с автографа, за да я продаде на търг с благотворителна цел

Страстният фен на Орешарски Александър Кръстев – Хъмфри, който миналата седмица прекъсна пресконференция на премиера в парламента, за да му поиска автограф, е забравил “безценната”, по думите му, тениска с подписа на премиера в автобус.

“Сутринта, спал-недоспал я забравих в автобуса на идване към студиото. Тази фланелка е безценна, искам да я обявя на търг и парите от нея ще дам за благотворителност. Моля, който я намери, да я върне”, каза Кръстев в интервю за БНТ в понеделник. После уточни, че забравил безценния трофей в автобус №74.

“Идеята на тази фланелка е, че, колкото повече Бойко Борисов отива на гъ*а на политиката, толкова повече Пламен Орешарски излиза с едни гърди напред”, обяви фенът на премиера.

В четвъртък миналата седмица Хъмфри бе вкаран в парламента от депутата от БСП Борислав Цветков, за да изпълни "представление" по повод 100 дни контрапротести и да покаже обичта на народа към Орешарски, като уж спонтанно прекъсне негова пресконференция и му поиска автограф.

Влезте, за да коментирате