Печат на тази страница

Натириха медийния лъв Юлиян Вучков в здравните теми

Сряда, 30 Октомври 2013 13:33 Публикувана в У нас Прочетена 1263 пъти
Оценете
(1 глас)

Няма и помен у кандидата за слава Юлиян Вучков, който гръмко поиска от Бойко Борисов да го предложи за президент. Патосът на професора по всичкология е заглъхнал до хленчене, мънкане и мъркане на болнав старец. Неговото предаване „Времена и нрави“ е превърнато в чисто пенсионерско предаване, които нищи темите, които всекидневно вълнуват отдалите се на заслужиен отдих възрастни по пейките в градинките и пред жилищните блокове.

Легендата в родната телевизионна журналистика - проф. Юлиан Вучков - се завърна в телевизионния ефир миналата седмица. Всеки вторник  от 20 до 22,30 часа той води предаването си "Времена и нрави" по Евроком."Аз съм много гледан. Затова обикалям всички телевизии и им вдигам рейтинга", обясни професорът поредното си нашествие на тв екрана. Този път обаче телевизионният лъв, който сме свикнали да громи наред президенти, премиери и някои по-низши, си е намерил майстора.


Неудържимият устрем на гласовития професор се е снижил до нула и той кротко и внимателно пита гостуващите му доктори как се лекува артрит, ишиас, коксартроза, шипове. Кара въпросите като по конспект. Единственото, с което вече се хвали, е това, че има много приятели доктори. Снощи дори направи реклама на Военна болница, в която се събирали повече болни, отколкото хора на масовите протести.


В последните месеци съм подложен на безпрецедентна репресия от страна на няколко телевизии, гръмко заяви през септември проф. Юлиан Вучков по повод плановете му за новия телевизионен сезон по Канал 3. Той се оплака от цензура при Бареков вероятно заради собственото си волнодумство.


Последно променена в Сряда, 30 Октомври 2013 13:43
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате