Пак бели автобуси в центъра на София

Петък, 01 Ноември 2013 09:24 Публикувана в У нас Прочетена 693 пъти

В Деня на народните будители автобуси с  контрапротестиращи изсипаха контрапротестиращи, организирани от БСП. Първият сигнал дойде от Нова телевизия, която  съобщи, че в Перник общината изпраща към София служители.

Кметицата Росица Янакиева отрече тя да ги е организирала, но каза, че ги е събрала БСП. Сред контрапротестиращите обаче са били разпознати общински служители. 

 

Контрапротестиращите ще се противостоят на Шествието на студенти и преподаватели по повод Деня на будителите. Нова тв показа автобуси, паркирали по "Московска", зад Двореца, до Президентството и около църквата "Св.София", където има голямо струпване на полиция. БНТ отрази струпване на слезлите от автобусите контрапротестиращи, които нямат вид на будители, както отбеляза водещият.

Последно променена в Петък, 01 Ноември 2013 09:58
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате