Орешарски избяга от лекция в УНСС

Събота, 02 Ноември 2013 12:49 Публикувана в У нас Прочетена 1828 пъти
Преди месец и половина Орешарски бе освиркан от протестиращи студенти в УНСС, където откри академичната учебна година. Преди месец и половина Орешарски бе освиркан от протестиращи студенти в УНСС, където откри академичната учебна година.

Премиерът Пламен Орешарски, който е преподавател в УНСС,  не дойде на лекцията, която трябваше да изнесе днес.Студенти опитаха да окупират зала 2006 в УНСС, където го очакваха студентите, но друг преподавател дошъл да изнесе лекцията, като обяснил, че е настъпила промяна в разписанието на лекциите, за което студентите са били уведомени, съобщи БНТ.

Ранобудните студенти коментираха пред БНР, че колкото Орешарски е изпълнил преподавателските си задължения днес, толкова изпълнявал и държавническите си ангажименти. Те уточниха, че това е една от двете лекции за целия семестър, и  подчертаха, че Орешарски е титуляр в съответния курс.


Продължава окупацията на Ректората на Софийския университет "Св. Климент Охридски"и на останалите висши училища. Днес от 15.00 ч ще има концерт в тяхна подкрепа. 

 

Редактор: Светломира Димитрова.

Последно променена в Събота, 02 Ноември 2013 13:06
Влезте, за да коментирате