Обискират офиси на Бисеров

Четвъртък, 07 Ноември 2013 15:00 Публикувана в У нас Прочетена 779 пъти

Специализирана полицейска операция се провежда в офиси на Христо Бисеров и Ивайло Главинков, съобщи TV7, позовавайки се на неофициални източници от службите за сигурност. Изземват се документация и електронни носители.

Председателят на ДПС Лютви Местан коментира, че тай като информацията е класифицирана, от тук насетне ще говорят прокуратурата и специализираните органи.


Очевидно има връзка между подадения сигнал от ДАНС за Христо Бисеров и подадената от него оставка, заяви пред журналисти в парламента депутатът от Коалиция за България Антон Кутев. От БСП не са обсъждали темата с колегите си от ДПС. „За мен е важно, независимо кой е човекът, за който има сигнали в ДАНС и прокуратурата, те да бъдат проверени по надлежния начин и да сме абсолютно убедени, че няма никакво нарушаване и съмнение за нарушаване на закона. Разчитам на това - и ДАНС, и прокуратурата да си свършат работата. От там нататък морални политически оценки вече е късно да се дават, защото вече г-н Бисеров си е подал оставката, т.е. той тази част от оценките вече я е предпоставил”, коментира депутатът.

 

Редактор: Светломира Димитрова.

Последно променена в Четвъртък, 07 Ноември 2013 15:04
Влезте, за да коментирате