Бисеров е нарушил финансови интереси на Доган според Корман Исмаилов

Четвъртък, 07 Ноември 2013 15:57 Публикувана в У нас Прочетена 924 пъти

Проектът "Южен поток" е причината за оттеглянето на Христо Бисеров като народен представител от ДПС и зам.-председател на Народното събрание, заяви по Дарик радио председателят на партия „Свобода и достойнство" и бивш лидер в ДПС Корман Исмаилов. Според него Бисеров е засегнал финансови интереси на Ахмед Доган, което е довело до неговата оставка. 

„Това е следващият проект, в който очакваме да блесне хидроенергийният гений на почетния председател на ДПС. Не може такъв проект, с такива мащаби, от такова геостратегическо положение там да няма порция за ръководството на ДПС, за обръчите около Движението. Точно тези структури, които и в енергетиката, и във финансовия сектор бяха подхранени и в които беше инвестирано от страна на председателя на ДПС - да не се включат и да не участват", коментира Исмаилов.

„Информация по "Южен поток", която той е трябвало да сподели по разпределението на изграждането, подизпълнението на проекта,  е реализирана от точно този друг кръг и тя е в разрез със стратегията и проекта, който Доган има", добави Корман Исмаилов.

 

Редактор: Светломира Димитрова.

Последно променена в Четвъртък, 07 Ноември 2013 16:40
Влезте, за да коментирате