Бисеров искал да отстрани Цветлин Йовчев

Събота, 09 Ноември 2013 09:15 Публикувана в У нас Прочетена 1572 пъти

„В кулоарите на НС се появи информация, че Христо Бисеров е работил за оставката на вътрешния министър Цветлин Йовчев и това, което се случи с него, е резултат от тези действия, е казал по Радио „Фокус” Красимир Ципов, народен представител от ГЕРБ. Новината беше публикувана в агенция „Фокус”, но впоследствие тази сутрин изчезна.

По думите на Ципов Христо Бисеров дължи отговори на въпроса дали и той не е бил предупреден за това, което се случи.


„Как така Христо Бисеров взе решение да се оттегли по лични причини, след като след няколко дни стана ясно какъв сигнал има срещу него? Дали и той не е бил предупреден за нещо, което е предстояло да се случи? Интересен е фактът, че Бисеров беше вносител на някои промени в началото на това НС и следва да се постави въпросът дали по някакъв начин той не се е презастраховал, предприемайки тези законодателни инициативи”, пита Ципов.

 

По повод разпоредената вътрешна проверка в ДАНС той каза, че от ГЕРБ ще изискат огласяване на резултатите от проверката, защото съмненията за подобни извършени престъпления от Христо Бисеров показват каква е същността на ДПС, където процесите на облагодетелстване на определени хора не са спрели през годините.

 

Редактор: Светломира Димитрова.

Последно променена в Събота, 09 Ноември 2013 09:22
Влезте, за да коментирате