Борисов: ДПС се срива, Местан и Цонев ще последват Бисеров

Неделя, 10 Ноември 2013 15:28 Публикувана в У нас Прочетена 1124 пъти

„Лидерът на ДПС Лютви Местан и Йордан Цонев ще повторят съдбата на Христо Бисеров”, заяви в Дулово лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той смята, че почетният председател на ДПС Ахмед Доган ще предприеме тази мярка, защото вижда как се срива и сатанизира неговата партия. "Аз мисля, че Ахмед Доган е доста по-умен от тези хора и вижда как буквално се срива, сатанизира се неговата партия и мисля, че това е само първата "птичка", която ще "отлети" - Бисеров. Според мен  следват Цонев и Местан", каза Борисов.

"Паническото бягство на Бисеров от ДПС беше осигурено от самото ДПС и от някои от службите", каза лидерът на ГЕРБ, без повече подробности. Според него сегашното управление "откраднато", защото не е спечелено с избори.

 

"БСП не управлява в момента, БСП имат министър и половина - Ангел Найденов - военният министър, и Вигенин - външният министър; в момента всички останали министри пряко и непосредствено се ръководят от ДПС, включително и службите", каза Борисов и се обяви за предсрочни избори.Той потвърди, че във вторник ГЕРБ няма да се регистрира в Парламента и няма да участва в дискусиите за избиране на зам.-председател на Народното събрание."Да видим "Атака" какво ще измисли сега, какъв нов цинизъм ще измисли", обясни Борисов.

 

Редактор: Светломира Димитрова.

Последно променена в Неделя, 10 Ноември 2013 15:34
Влезте, за да коментирате