Сидеров охули журналистите и студентите

Неделя, 10 Ноември 2013 17:51 Публикувана в У нас Прочетена 1172 пъти

Не останаха журналисти, които да разсъждават с мозъка си. Там виждаш само едни озлобени плювачи и безмозъчни слуги. Уви, това е положението. Няма как да им се сърдим, защото те са такива, обяви Волен Сидеров в авторското си предаване по тв "Алфа".

Сидеров охули студентските протести и демонстрациите по случай днешния 10 ноември. Националистът посъветва студентите днес да не бъдат наивни, както бил той на тяхната възраст. Самият Сидеров е студент и завършва висше образование далеч след 10 ноември 1989 година. През 2002 г. започва да учи теология в Шуменския университет, но прекъсва след първата година. Отказва да се яви на изпит за възстановяване на студентските си права на 1 април 2007 г. поради големия журналистически интерес, но по-късно продължава образованието си. През 2009 г. успява да завърши по съкратен индивидуален план за обучение.


Днес Сидеров похвали комунизма и каза, че България е станала бяла държава благодарение на тоталитарния режим. "Вижте каква е била България преди 10 ноември, вижте оплювания комунизъм, дали пък не е имало нещо добро, дали пък лошите комунисти и народа на България не построиха много предприятия и голяма инфраструктура и дори магистрала „Тракия” беше построена от Тодор Живков. Останаха там стотина километра, които се туткаха 20 години да ги достроят. България беше индустриализирана, модернизирана и стана държава сред белите държави по времето на комунизма”, разясни Сидеров. 

 

Редактор: Светломира Димитрова.

Последно променена в Неделя, 10 Ноември 2013 17:56
Влезте, за да коментирате