Диана Найденова напусна Кеворкян със скандал

Вторник, 12 Ноември 2013 10:18 Публикувана в У нас Прочетена 1596 пъти

Водещата Диана Найденова си тръгна от предаването "Всяка неделя" по Нова тв след скандал и след като беше част само от две издания на Кеворк Кеворкян. Напрежението си пролича още на 27 октомври. Найденова задаваше въпроси, претендиращи за познания в темата, която се разискваше, а Кеворкян пренебрежително  я апострофираше или не даваше възможност на събеседниците да й отговорят.

"Напуснах още след второто издание, ужасена от начина, по който господин Кеворкян общува не само с мен, а и с целия екип", обясни тя пред "Труд". Според нея за водещия "чуждото мнение е неприемливо". Тя допълва, че неслучайно след завръщането си на екран в ефира на Нова тв, „всички колеги, които бяха поканени да му партнират, си тръгнаха от пропитата с неуважение и надменност обстановка”.


Самата тя беше поканена от Кеворкян да прави рубриката си "Челюсти".  Ог Нова тв няма коментар на скандала.Преди да се присъедини към екипа на "Всяка неделя", Найденова беше в дълга почивка, след като водеше предаване в ТВ7. По-рано беше част от екипа на "Нека говорят" по Би Ти Ви, както и от "Дарик радио". Найденова не успя да се задържи и в „Здравей, България”, откъдето тръгна кариерата й на тв журналист.


Последно променена в Вторник, 12 Ноември 2013 10:22
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате