Сред пострадалите тази вечер има и журналисти

Вторник, 12 Ноември 2013 22:54 Публикувана в У нас Прочетена 912 пъти

При днешните сблъсъци с полицията пострадаха много студенти, сред които и момичета. На фронта между протестиращи и полицаи попадтаха и журналисти. Пострада и камерата на БНТ, съобщи медията. 

Силите на реда предприеха небивали мерки за отпор на протеста тази вечер. Сред протестиращите има много пострадали следствие на прековерната сила, която полицаите употребиха тази вечер в района на парламента и на Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Те изтласкаха многобройните протестиращи от площада. Хората се боят, че искат да ги изтласкат в малките улички, където да им нанесат побой.

 

23.15 Полицията прави барикади при Ректората.1

Последно променена в Вторник, 12 Ноември 2013 23:35
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате