Минчо Спасов: Първанов назначи Пеевски и Борисов. Бриго Аспарухов: Не познавам Пеевски, а с Първанов едновременно се запознахме с Борисов

Сряда, 13 Ноември 2013 15:10 Публикувана в У нас Прочетена 1744 пъти
Бриго Аспарухов Минчо Спасов Бриго Аспарухов Минчо Спасов

Бившият депутат от НДСВ Минчо Спасов заяви в интервю за Свободен народ он лайн миналия петък, че "хората, които стоят над Пеевски, стоят зад и над Бисеров, този, който назначи Пеевски, назначи Борисов". Интервюто можете да прочетете тук:http://svobodennarod.com/head-on/3417-mincho-spasov-tozi-koito-naznachi-borisov-naznachi-peevski.html

Спасов разказа следното:"Преди време дадох интервю по бТВ. В него казах, че две големи грешки са направени - първата е, че бе назначен Бойко Борисов, сегашната – Пеевски. За първата се изясни, че Бриго Аспарухов го доведе при нас в НДСВ, но тук управляващите все още не са си го признали". На въпрос кой е този, който е назначил и Борисов, и Пеевски, Спасов заяви, че след предаването по бТВ Бриго Аспарухов му е звъннал и му е казал, че Първанов му е довел Делян Пеевски и Бойко Борисов. Свободен народ он лайн не публикува този отговор по изричната молба на Спасов, който настоя лично Бриго Аспарухов да го потвърди. Записът се пази в редакцията на Свободен народ он лайн.

Свързахме се с Бриго Аспарухов, който категорично отрече да познава въобще Пеевски. За Борисов каза, че се е запознал с него на вечеря с председателя на Руските комунистически партии по време на вечеря, на която присъствал Георги Първанов. Тогава охраната на Зюганов била осигурена от Бойко Борисов. Така двамата едновременно - Първанов и Бриго Аспарухов, се запознали с Борисов.

Интервюто на Своободен народ он лайн с Бриго Аспарухов можете да прочетете тук:

http://svobodennarod.com/head-on/3546-brigo-asparuhov-pomognal-sam-na-borisov-i-ne-sam-sbarkal.html

Последно променена в Понеделник, 07 Юли 2014 16:57
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате