Кой излъга за Борисов - Първанов, Бриго Аспарухов или Минчо Спасов?

Четвъртък, 14 Ноември 2013 16:07 Публикувана в У нас Прочетена 1409 пъти

Кой излъга за влизането на Бойко Борисов в политиката - Минчо Спасов, който първо за Свободен народ он лайн заяви, че бившият президент Първанов го е завел в НДСВ, Бриго Аспарухов, според когото заедно с Първанов се запознали с Борисов като шеф на Ипон или Първанов? Информацията на Свободен народ он лайн можете да прочетете тук:http://svobodennarod.com/bulgaria/3544-mincho-spasov-parvanov-naznachi-peevski-i-borisov-brigo-asparuhov-ne-poznavam-peevski-a-s-parvanov-ednovremenno-se-zapoznahme-s-borisov.htm

Президентът Георги Първанов (2000-2010) нелепа информацията, че е вкарал Бойко Борисов в политиката. "Аз познавам Борисов от времето, което вече беше главен секретар (на МВР - бел. ред.). Вие добре си спомняте, че той беше назначен по предложение на Сакскобургготски от президента Петър Стоянов. И след това оттам нататък Борисов си има своето самостоятелно развитие", каза Първанов.

 

Вчера в интервю за Свободен народ он лайн Бриго Аспарухов каза нещо съвсем друго: С Борисов се запознах на една вечеря, която организира председателят на Руските комунистически партии Генадий Зюганов. Мисля, че беше през 2000 или 2001 г. На тази вечеря имаше охрана на Зюганов и тогава негов охранител беше фирмата на Борисов "Ипон" и самият той присъстваше. Тогава Първанов и аз го видяхме за пръв път и се запознахме с него като човек, който охранява Зюганов.

 

Цялото интервю с Аспарухов можете да прочетете тук:

http://svobodennarod.com/head-on/3546-brigo-asparuhov-pomognal-sam-na-borisov-i-ne-sam-sbarkal.html

Последно променена в Четвъртък, 14 Ноември 2013 16:27
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате