×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 547

Финансира ли Башар Асад „Атака”?

Петък, 22 Ноември 2013 10:34 Публикувана в У нас Прочетена 2416 пъти

Напук на сирийската криза и ситуацията там българска делегация от депутати и бизнесмени ще посети Дамаск "с цел бизнес" между 7 и 10 декември. Това съобщи лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той обяви, че делегацията, в която ще участва и той, ще бъде посрещната на държавно ниво. Новината подплътява съмнението, че партията е финансирана от диктатора Башар Асад. От три независими източника Свободен народ он лайн научи, че „Атака” от самото си начало има тесни връзки с управлението на Дамаск, което се грижи за нейното добруване. Сидеров потвърди това с думите: "Смятам, че се изкривява информацията за Сирия и че законовото управление на Сирия е в ръцете на президента Башар Асад, което се представя като някакво узурпаторско управление".

Досега никой представител на националистическата партия не е проронил и дума срещу зверствата на Асад в родината му. Дори напротив – всички те заклеймяват бунтовниците и сирийските емигранти, като ги наричат „пришълци”. В тв предаване неотдавна представителката на благотворителна организация Деница Сачева заяви, че новото „острие” на партията Магдалена Ташева е любимката на Башар Асад и изказванията й са сред най-тиражираните официозни медии в Сирия.

 

Сидеров получи червен картон от европейските националисти, след като Марин льо Пен, лидерът на френския крайнодесен Национален фронт, отказа сътрудничество с "Атака" за европейските избори през май догодина. Нейният заместник по кадровите въпроси Луи Алио заяви в присъствието на журналисти от 14 държави в ЕС, поканени от Клуб Голяма Европа, че няма да допусне "Атака" в планирания европейски крайнодесен алианс. защото те се държат като военизирани формирования, пише "Сега".

 

 

Последно променена в Петък, 22 Ноември 2013 10:47

5 коментара

 • Връзка на коментара Гладиол Каракочев Събота, 23 Ноември 2013 21:28 публикуван от Гладиол Каракочев

  Бареков и Волен Сидеров са капути на Доган

 • Връзка на коментара националист Събота, 23 Ноември 2013 21:11 публикуван от националист

  Ей,народа се събуди и разбра че всичко за което Волен ни отвори очите сега става реалност.Страх ги тресе всички политически престъпници.България се ислямизира.Само АТАКА ще спре цялото това безобразие.Народе нека изметем Герб,Дпс,Бсп,Костов,Куневи,Кристалини,Асен Геновци,Добромирова и всички инженерни проекти и да се осъдят.АТАКА за да спасим България.Иначе се самоунищожаваме като държава и като нация.Излизане от ЕС и НАто

 • Връзка на коментара Имилия Събота, 23 Ноември 2013 18:50 публикуван от Имилия

  Това ли е най новата измишльотина на Алексей Петров хихихихихихихихихиии Засрамете се вече станахте за резил, то не било ДПС, Русия и сега Башар Асад, да не станем утре и да видим нова новина под заглавие: Финансира ли Афганистан "АТАКА". Ние вече свикнахме през два три месеца да изкарвате нов финансист на "Атака". След три месеца чакаме от вас името на новия финансист. хихихихихи

 • Връзка на коментара Plamen Nanov Петък, 22 Ноември 2013 23:02 публикуван от Plamen Nanov

  Едва ли Башар Асад знае за съществуването на Атака, а още по-малко за Магдалена Ташева.

 • Връзка на коментара НЕМ Петък, 22 Ноември 2013 22:56 публикуван от НЕМ

  Страшна глупост ... направо нелепо смешна ... обаче да се гаврите със смъртта на хиляди християни в Сирия от ятагана на ислямската сган, с цел ПР на сайтчето ви и защото Сидеров не ви харесва е грозно и потресаващо само по себе си.

Влезте, за да коментирате