Бареков иска сградата на СДС. Партията му била двойник на "УДАР" на Кличко

Понеделник, 02 Декември 2013 18:52 Публикувана в У нас Прочетена 1536 пъти

„България без цензура“ обмисля да изпрати делегация в подкрепа на украинския народ и партията „УДАР“ на Кличко, която била политическият двойник в Украйна на „България без цензура“, заяви Николай Бареков. Той ще поиска централата на СДС на ул. „Раковски“ 134 в София. Бареков заяви във Велико Търново, че ще се провери каква е законовата възможност да кандидатстват за сградата, съобщава пресцентърът му.

"Мисля, че тази сграда на нас се полага. Аз съм член на БЗНС „Никола Петков" от 90-а г., на СДС – от 96 г.Тази сграда няма смисъл да стои там. Те нямат пари да издържат сградата, докато ние можем - с тези пари, които смятаме да събираме от дарения от нашите членове. Ако трябва, да си поделяме разходите с тях", посочи Бареков. 


Той обяви още, че дават ексминистър Трайчо Трайков на прокурор, защото фирма „Каолин“ била източена през офшорни сметки.Според него в съда Трайков доказал, че няма печалба от концесията, защото и самата фирма няма печалба, тъй като всичко се източвало през офшорки. „Меглена Кунева и Трайчо Трайков няма как да провеждат операция „Чисти ръце“, защото тази операция ще започне с тях. Откъде накъде хора, които ще бъдат проверявани, ще провеждат тази операция?“, попита Бареков. 


Той призова Реформаторския блок или да се разпадне, или партиите да се включат към неговото движение. Голяма част от НДСВ вече била при тях, "СДС почти цялото ще го приберем, а в партията на Кунева ще остане само Кунева“. 

 

Два автобуса с ММА бойци съпровождат Бареков:

http://svobodennarod.com/underground/3556-dva-avtobusa-s-mma-boitzi-na-staki-saprovozhdat-barekov-video.html


Редактор: Светломира Димитрова.

Последно променена в Понеделник, 02 Декември 2013 20:59

7 коментара

 • Връзка на коментара Дайте да дарим за Бареков Понеделник, 02 Декември 2013 22:12 публикуван от Дайте да дарим за Бареков

  "Те нямат пари да издържат сградата, докато ние можем - с тези пари, които смятаме да събираме от дарения от нашите членове." Това е шизофренно изказване на "новия политик". Говори като някакъв робот, в чийто софтуер за управление постоянно възникват системни грешки и бълва глупости и абсурди.

 • Връзка на коментара Валентин Понеделник, 02 Декември 2013 21:28 публикуван от Валентин

  Една от най-висшите човешки ценности , това е да бъдеш истински и да казваш истината. Николай Бареков е трън в очите на властимащите , по простата причина , че той казва истината и не бяга от нея . Всички кирливи ризи на политиците излизат наяве една по една.Бареков е част от народа и стотици пъти до момента го доказа.Дюдюканията и опитите за омаскаряване на Бареков не довеждат до нищо друго , освен до дълбочината на тяхното безсилие.Бареков бележи невероятен политически възход , като това и малките деца , го виждат.Платените социолози , отдавна не са мерило за демокрация и резултати.Всичките акценти от тази новина наглед показват политическата позиция на Бареков , а именно - платформа "ЗА" народа. Мръсни и задкулисни схеми да излизат наяве.Категорична позиция за партийните субсидии.Една мъжка и достойна за уважение реакция.Ако българина се е събудил , най-накрая от зимния си сън , той би избрал "България без цензура".

 • Връзка на коментара Гладиол Каракочев Понеделник, 02 Декември 2013 21:20 публикуван от Гладиол Каракочев

  Бареков е капут!

 • Връзка на коментара Бай Гьорги Понеделник, 02 Декември 2013 20:27 публикуван от Бай Гьорги

  Господи, събуди ме от този безкраен кошмар!!!!

 • Връзка на коментара Илиян Понеделник, 02 Декември 2013 20:04 публикуван от Илиян

  Аз не виждам какъв е проблема ако могат да я стопанисват да я вземат. Колкото се полага на СДС толко и на Бареков. Ако няма партия която да я заеме да стане тогава държавна и тя да разполага с нея докато се появи такава. Откъде-накъде ще е на СДС?

 • Връзка на коментара Стоян Понеделник, 02 Декември 2013 19:40 публикуван от Стоян

  Достояна проява на солидарност, от българска страна. Освен граждани ние сме и европейци и трябва да подкрепяме останалите държави в желанието им да стана членки на ЕС.

 • Връзка на коментара бареков е капут Понеделник, 02 Декември 2013 19:19 публикуван от бареков е капут

  Глупаков, на теб за офис ще ти дадем тоалетните на гарата - да се чувстваш 'у дома' между себеподобни - т.е. сред говната, отрепко безподобна. Умри боклук, между лайната умри

Влезте, за да коментирате