Кличко се разграничи от Бареков

Понеделник, 02 Декември 2013 21:55 Публикувана в У нас Прочетена 2947 пъти

Украинската опозиционна партия УДАР (Украински демократичен алианс за реформи) на световния шампион по бокс Виталий Кличко се разграничи от изявленията на новопоявилия се български политик Николай Бареков, че от движението "България без цензура" смятат да изпратят доброволци в подкрепа на украинските протести и по-специално на партията на Кличко УДАР.

"Независимо от някои съобщения в български медии, нито Виталий Кличко, нито партията УДАР имат каквито и да е връзки с политическото формирование "България без цензура” на Николай Бареков. При никакви обстоятелства нито УДАР, нито Виталий Кличко не са обсъждали или планирали предприемането на общи действия с организацията на г-н Бареков”, се казва в официално изявление на украинската опозиционна партия. Изявлението е в контекста на благодарността на Кличко "към българските политически структури в Европейската народна партия, които подкрепиха гражданския протест и европейското бъдеще на Украйна"съобщи Медиапул.

 

 

Редактор: Светломира Димитрова.

Последно променена в Понеделник, 02 Декември 2013 22:02

15 коментара

 • Връзка на коментара скруч Вторник, 03 Декември 2013 20:58 публикуван от скруч

  Оправихме България, сега ще оправим и Украйна. Ще научим украинците на политическо лицемерие и клиентелизъм!

 • Връзка на коментара Poli Вторник, 03 Декември 2013 18:50 публикуван от Poli

  Троловете явно не са свършили работа, още скачат и скандират мръсни думи! Айде, тръгвайте вече, че сви студ!

 • Връзка на коментара Гладиол Каракочев Вторник, 03 Декември 2013 18:24 публикуван от Гладиол Каракочев

  Бареков е капут!!!

 • Връзка на коментара Жени Вторник, 03 Декември 2013 18:16 публикуван от Жени

  Хайде стига с тая комунистическа пропаганда навсякъде. Темата тук е доста сериозна и в Украйна едва ще се смеят на коментарите за Обама и Путин. Използвате за партийни игри дори такива събития. То не остана нищо свято, бе.

 • Връзка на коментара пинокио Вторник, 03 Декември 2013 17:50 публикуван от пинокио

  Винаги съм си мислел, че Бареков трябва да си говори директно с Обама, Путин и Меркел. Някакъв си там Кличко просто не му е на нивото. А и партия не му трябва да регистрира - има си банкер, медии - говори си.

 • Връзка на коментара Ади Вторник, 03 Декември 2013 17:09 публикуван от Ади

  Нещо ми липсва в тая новина. Не разбрах какво всъщност казва Кличко и според мен някъде нещо се губи по трасето. Четейки предложението на Бареков, той не предлага общи действия, а подкрепа. Затова ми е странно, че няма целия контекст и цялото изказване на Кличко. Звучи несвързано.

 • Връзка на коментара Поли Вторник, 03 Декември 2013 16:34 публикуван от Поли

  А аз се разграничавам от измислени новини...

 • Връзка на коментара Фелина Вторник, 03 Декември 2013 08:32 публикуван от Фелина

  Хъм, все си мисля, че те само седят и чакат кой от де ще изяви желание да ги подкрепя, та да се разграничат от него! То като нямате какво да напишете и като се изкажете...

 • Връзка на коментара Валентин Вторник, 03 Декември 2013 00:11 публикуван от Валентин

  Няма смисъл и логика това изявление . Модерирано е естествено от доброжелатели . Къде е оргиналът на това изказване се пита в задачата ???

 • Връзка на коментара Валентин Вторник, 03 Декември 2013 00:08 публикуван от Валентин

  Няма смисъл и логика това изявление . Модерирано е естествено от доброжелатели . Къде е оргиналът на това изказване се пита в задачата ???

Влезте, за да коментирате