Фейсбук: Капута да не си помисля да вземе сградата на СДС!

Вторник, 03 Декември 2013 10:33 Публикувана в У нас Прочетена 1337 пъти

По-малко от половин денонощие след като пресцентърът на кандидат-политика Николай Бареков разпространи съобщение, че „България без цензура” иска сградата на СДС, във Фейсбук бе създадена групата „Капута да не си помисля да вземе сградата на СДС!”.

Групата се създава с цел да попречи на капута Бюреков, известен още като Доганова подлога и платен лизач и Ники Дудука да узурпира музеят на някогашното Синьо лъвче на надеждата за истинска демокрация и свободен и добър живот, пише създателят й Георги Пашевъ. За по-малко от половин час групата събра 62-ма върли седесари, възмутени от Барековото вероломство.

 

Вчера следобед Бареков заяви също, че влиза в контакт с лидера на украинската опозиционна партия УДАР на световния шампион по бокс Виталий Кличко, понеже двете партии били идентични. Оттам светкавично отрекоха да са имали контакт с „България без цензура” и категорично се разграничиха от нея.

Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате