Кольо Парамов: Кабинетът пада до края на февруари. Първанов прави нов

Неделя, 08 Декември 2013 21:02 Публикувана в У нас Прочетена 1697 пъти
Снимка: БГНЕС. Снимка: БГНЕС.

Парите на държавата ще свършат до края на февруари. След 20-30 дни ще се наложи на Георги Първанов да събира национален политически кабинет. Управляващите ще блокират кабинета и Първанов ще бъде ангажиран за изработване на нов”, предрече финансистът Кольо Парамов.

Можем да разчитаме само на Георги Първанов, тъй като не допусна реживковизация, това направи Станишев. Наследството на Живков Станишев е получил на тепсия, заяви във „Всяка неделя” той.

 

Парамов каза още, че Станишев е поръчал подслушването на Първанов. „Първо подслушват мен и покрай мен прехващат и Първанов”, уточнява той и допълни, че чака документи от МВР за потвърждение на думите му.

 

„Станишев трябваше пред 50 000 човека на Орлов мост да се извини от името на баща си за „Белене”, а не от името на партията.” 4 човека са подписали документите за Белене”, между тях и Димитър Станишев”, заяви финансистът.

Последно променена в Неделя, 08 Декември 2013 21:08
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате