Борисов: Ако Реформаторите не ни подадат ръка, чака ни катастрофа през 2015 година

Петък, 13 Декември 2013 22:11 Публикувана в У нас Прочетена 1154 пъти

Бойко Борисов участва с ясно послание към десницата в „Панорама” по БНТ. „Ако Реформаторският блок не ни подаде ръка, през 2015 г. ни чака катастрофа, заяви лидерът на ГЕРБ. Ние сме обречени за бъдем заедно и ако обединим усилията си, защо и ДПС да не дойде при нас?”.

Той прогнозира, че тогава никой няма да иска да управлява, защото и демографското и икономическото състояние на страната ще бъде толкова тежко, че никой разумен човек няма да застане начело. „Познавам само един, но няма да му правя реклама”, вметна Борисов.

 

Той обърна внимание на израза на „Стандарт енд Пауърс”, че след като днес даде негативна перспектива на България, тенденцията след 2 години  ще бъде още по-лоша.

 

В риториката си да убеди десните Борисов оцени високо Ахмед Доган, за когото каза, че е сложил всички политици в джоба си. На футболен език е печелил всички мачове и е управлявал с всички партии без ГЕРБ (забрави само да спомене кабинета „Костов”-бел.ред.). Борисов отрече ГЕРБ да се рои.

Последно променена в Петък, 13 Декември 2013 22:22
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате