Печат на тази страница

Купонът на БСП: Шеги и закачки с марка „Орешарски” и „Станишев”

Четвъртък, 19 Декември 2013 07:47 Публикувана в У нас Прочетена 1353 пъти
Оценете
(2 гласа)

Премиерът Пламен Орешарски разказа отдавна обещан виц на репортери и червени депутати на коледното парти на червените. Докато пушеше на терасата на ресторанта, той попита наобиколилите го: "Кои са най-здравите плочки за баня?" И сам си отговори: "Марка Орешарски - не падат", пише „Стандарт”. Не е ясно той ли си го е измислил или пиарите му. "Ще простудите и премиера. И той пуши навън, защото не успяхме да либерализираме закона", смъмрил депутатите си соцлидерът Сергей Станишев, който също обича тютюнопушенето.

Част от депутатите се заклели да внесат поправката отново в парламента, убедени, че следващия път тя ще мине. "Ще ви видя какво ще направите следващия път - помнете, че го обещахме на хората", заканил им се Станишев. 

Орешарски бил придружен от съпругата си Елка, министрите Десислава Терзиева, Анелия Клисарова, Ангел Найденов, Димитър Греков, Даниела Бобева. Станишев специално уточнил, че на партито са били поканени всички министри, но част от тях са се извинили с пътувания. 

Соцлидерът изтеглил от томболата номер 125 и си пожелал в следващия парламент соцдепутатите да са толкова, а БСП да има пълно мнозинство. Семейство Орешарски спечелили в новогодишната томбола на партито две книги.

 

На премиера се паднала "Владетелят" на Макиавели, а на съпругата му лирика "Всеки сам си носи кръста". Соцлидерът се сдоби с "Новата левица" на Айн Ранд. Мая Манолова спечели "Ние, гениите", а Корнелия Нинова "Тайни писма до Бойко Борисов". 

 

Редактор: Светломира Димитрова.

Последно променена в Четвъртък, 19 Декември 2013 07:57
Влезте, за да коментирате