Шефът на Общинския съвет в Балчик напусна ГЕРБ, отива при Бареков

Петък, 20 Декември 2013 10:53 Публикувана в У нас Прочетена 1116 пъти

Виктор Митраков се казва поредният член на ПП ГЕРБ, който е взел решение да я напусне. „С ръководството на ГЕРБ съм от 2 години, няма какво да се промени. Решението съм го взел отдавна.", това заяви в сутрешния блок на ТВ7 Митраков, който е председател на Общинския съвет в Балчик.
„Мислехме си, че ще надграждаме България, а вместо това четири години рушихме. Разрушихме бизнеса, откраднаха ми моята 20-годишна ммечта да мисля и говоря свободно, няма как да продължа нататък с ГЕРБ", заяви той.

Митраков призна,че не е виждал Борисов на живо. Нарежданията се спускали от „Злия", както казвали на Цветан Цветанов („първият председател на ГЕРБ”).
„Вероятно и други ще напуснат партията, това отделяне на членове ще продължи след празниците", каза още той и обяви, че е имал предложение от партията на Бареков.„Обявил съм напускането си на всички наши членове и честно да ви кажа, всички ме подкрепят. Надявам се и те да успеят да претърпят тази метаморфоза", допълни Митраков. Сред тези, които ще напуснат след Нова година, имало и общински съветници.

Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате