Полицията крие: Младеж е в кома след побой от компанията на синовете на Киро Японеца

Вторник, 31 Декември 2013 05:41 Публикувана в У нас Прочетена 2261 пъти

Млад мъж е в кома след сбиване между две компании. Той е в тежко състояние с черепно-мозъчна травма. Близки на пострадалия твърдят, че в случая са замесени синовете на бизнесмена от столичния ъндърграунд Киро Японеца. Това стана известно пет дни след инцидента по техен сигнал. "От МВР отказаха подробности за инцидента", съобщи бТВ.

Навръх Коледа Дечо Златанов и приятелите му отиват да празнуват в известно нощно заведение. В разгара на вечерта се спречкват с компания, която седи на съседната маса. Около 2 ч през нощта започват кавгите и боя.

„Другата компания беше толкова агресивна, че започна да се бие и с други хора в заведението”, разказва Адриан Петров. Охраната на клуба започва да извежда участниците в мелето един по един навън.

Приятелите на Дечо видели, че го няма. После го намерили проснат на един метър от входа на заведението.

„Докторът ни каза, че травмите на мозъка са необратими, има мъртви части и не се знае как във времето ще се трансформират. Може да стане така, че да е вече парализиран”, разказва Клара Попова.

Приятелите на пребития Дечо твърдят, че в скандала са замесени децата на известния бизнесмен от ъндърграунда Киро Японеца. От полицията им казали, че биячите са криминално проявени.

Побойникът вече е арестуван и обвинен. bTV научи, че той е с постоянна мярка за неотклонение. От МВР отказаха подробности за инцидента. Близките на пребитият Дечо Златанов се надяват на чудо и настояват за бързо разследване и справедливо възмездие.  

 

Редактор: Светломира Димитрова.

Последно променена в Вторник, 31 Декември 2013 05:53
Влезте, за да коментирате