Димитър Иванов: Депутати ще напуснат "Атака" и ГЕРБ

Неделя, 19 Януари 2014 12:35 Публикувана в У нас Прочетена 1416 пъти

Димитър Иванов, известен още като Митьо Гестапото, заяви по БНТ, че в скоро време парламентарното мнозинство няма да има нужда от помощта на Волен Сидеров и неговата парламентарна група. "След като падне имунитетът на Сидеров и групичката от депутати край него, от "Атака" ще си тръгнат някои от депутатите му", прогнозира Иванов. Той очаква от ГЕРБ също да напуснат някои народни представители.

Димитър Иванов, който е последният началник на Шести отдел в Щесто управление на тоталитарната Държавна сигурност, заяви, че след промените не тайните служби, а капиталът управлява. Ето защо хората вече не се интересували кой е бил щатен служител или сътрудник на Държавна сигурност.

Последно променена в Неделя, 19 Януари 2014 13:30
Светломира Димитрова

Светломира Димитрова е дългогодишна журналистка в пресата, радиото и телевизията, която още в трудните месеци около 10 ноември сътрудничи на Радио “Свободна Европа” и на българската секция на Би Би Си, където продължава да работи до 2001 година.
Тя първа нарече БСП “столетницата”, но не е правила компромиси с нито една от останалите партии на власт. Изявява своята позиция в анализите си на страниците вестник „Демокрация”, “Дневник” и „Свободен народ”.
Завършила е френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е в Париж, Лил и Висбаден.

Влезте, за да коментирате