Замесиха Борисов в компромат с Петното

Сряда, 29 Януари 2014 17:48 Публикувана в У нас Прочетена 803 пъти

Председателят на национално движение "Свобода" обяви в интервю за в. "Галерия", че двамата с Бисер Миланов-Петното били привикани в дома на бившия премиер Бойко Борисов навръх Коледа в Банкя, където им били предложени 500 000 лева, за да дискредитират Николай Бареков и Сергей Станишев.

Няколко часа след това Борисов пусна на стената си в социалната мрежа "Фейсбук" скрийншот от кореспонденция с Бонев. Според кадрите не лидерът на ГЕРБ, а именно Йордан Бонев е завързал разговор помежду им, като поискал среща.

 

Самият председател на национално движение "Свобода" обаче също твърди, че разполага с "Фейсбук" хронология, от която е видно, че е бил потърсен от Борисов.

 

„От тези снимки ясно проличава, че този пореден компромат срещу мен е подготвян дълго време, пише Борисов. Тези хора, които първо обсаждаха дома ми, после ме търсеха месеци наред. Между другото всекидневно си пиша във Фейсбук с много и най-различни хора,без да ги познавам. Но тъй като очаквах подобен сценарий, затова си пазя цялата кореспонденция от Фейсбук. С тези снимки сега разобличавам поредния опит за дискредитирането ми от най-верните хора на цензурирания. ..Освен всичко това, тези хора, които ми приписват, винаги са твърдели, че са свалили ГЕРБ и тогава за цензурираната партия (така той нарича „България без цензура” на Николай Бареков – бел.ред.) и за Орешарски, който ги приемаше в Министерския съвет, те не бяха криминално проявени.НО ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ, В КОЙТО СЕ ОБЯСНЯВАМ ПО КОМПРОМАТИ, СВЪРЗАНИ С ЛИЧНИЯ МИ ЖИВОТ И ДОМА МИ”.

 

facebook

Влезте, за да коментирате