Ангел Найденов агитирал за БСП в работно време със служебната си кола

Петък, 31 Януари 2014 11:57 Публикувана в У нас Прочетена 1082 пъти

Бившият военен министър Николай Цонев уличи сегашния Ангел Найденов, че два пъти е използвал служебната си кола и в работно време е агитирал за кандадат-кмета на БСП в с. Богданов дол, Пернишко.  Според поста на Цонев във Фейсбук Найденов е посетил местното военно поделение.

„По-важна е ПАРТИЯТА, вече два пъти е ходил в с. Богданов дол със служебната кола и през работно време - има избори за кмет. Аню (Ангелов – бившия министър на отбраната в кабинета „Борисов” – бел.ред.) мразеше армията , а този всеки ден я лъже. Кога ще възстанови глава Х ,от ЗОВС , нали всеки ден го отлага?”, пита Цонев, като има предвид главата „Социална дейност” от Закона за отбраната и въоръжените сили, която бе изцяло премахната от правителството на ГЕРБ. Цонев заключава: "Ако беше офицер, можеше да знае , какво е чест...".


До предсрочни избори в с. Богданов дол се стигна, след като кметът Кирил Кирилов бе назначен от управляващите за заместник-областен управител на Перник. Те са насрочени за 15 март, така че може да се очаква министър Найденов да предприеме още пътувания до там. Преди да бъде назначен за министър той бе избран за депутат от пернишката листа.

Последно променена в Петък, 31 Януари 2014 12:12
Влезте, за да коментирате