Люба Ризова напусна бТВ, кадър на Росен Петров я замества

Петък, 07 Февруари 2014 21:18 Публикувана в У нас Прочетена 1220 пъти
Люба Ризова „на голямата снимка“ и Валя Гиздарска Люба Ризова „на голямата снимка“ и Валя Гиздарска

От 10 февруари 2014 г. дирекция "Новини и актуални предавания" на bTV и отдел "Спорт" ще се слеят под шапката на отдел "Новини, актуални предавания и спорт", а Валя Гиздарска е новият главен редактор "Актуални предавания" в bTV Media Group, съобщиха от телевизията днес.

Промяната е част от процеса по преструктуриране на дирекция "Новини и актуални предавания" в bTV, която ще се случи след като досегашният директор Люба Ризова и главният редактор на "Новини и интернет новини" Виктория Бехар и ръководството на bTV Media Group взеха решение да се разделят, се посочва още в него.
"Причините за решението да напусна bTV са лични. Винаги ще помагам на bTV, и съм сигурна, че екипът е в състояние да продължи да прави най-добрите новини и актуални предавания в българския ефир", коментира Люба Ризова. Мениджмънтът на bTV Media Group пък изразява дълбоката си признателност към Люба Ризова и Виктория Бехар за изграждането на новинарския екип.
Новият член на bTV Новините Валя Гиздарска има над 20 годишен опит в медиите. Тя започва журналистическата си кариера във вестник "Стандарт" през 1993 г.
Преминала е пътя от репортер през редактор на новини, била е редактор на Милен Цветков, главен редактор на сутрешния блок в Нова телевизия с Георги Коритаров и Лора Крумова.

От 2009 г. е главен редактор на предаването "Нека говорят с Росен Петров" по bTV. Самият Петров обяви преди ден, че влиза в политиката - искали го и от ВМРО, и от "България без цензура".

Последно променена в Петък, 07 Февруари 2014 21:28
Влезте, за да коментирате