Росен Петров влезе в Барековата партия в ефир

Понеделник, 10 Февруари 2014 08:51 Публикувана в У нас Прочетена 849 пъти

Телевизионният водещ Росен Петров става член на партията "България без цензура", чийто лидер е бившият журналист Николай Бареков. Новината идва само дни, след като в сряда Петров обяви, че има намерение да влезе в политиката."Поради различните писания в пресата, че отивам в партията на Бареков, моята чест на журналист и офицер ме кара да обявя, че от тази минута приемам да съм част от "България без цензура", особено ако е в коалиция с ВМРО. Правя го, защото харесвам и подкрепям нейните идеи", обяви водещият в студиото на предаването си "Нека говорят" по Би Ти Ви, където гост бе самият Бареков.

Той допълни, че към тази партия го зове кръвта на дядовците му и влиза в нея, за да се бори за национално обединение. Изрази готовност да изпълни докрай договора си с телевизията, но сподели, че се съмнява това да се случи."Бог с нас! Да живее майка България", завърши патетично декларацията си Росен Петров. Заявлението си водещият изчете от измачкано листче, което извади от джоба си."Росен Петров не е член на партията към този момент", обяви минута по-рано Бареков.

 

Петров разкри, че от телевизията са го накарали да подпише документ, че не е част от "България без цензура". В противен случай щели още от днес да го заменят с друг водещ."За мен беше чест да бъда с вас през последните 5 години", бяха последните думи на бившия сценарист на Слави Трифонов към зрителите. Така той даде да се разбере, че това е последното му предаване в телевизията.Николай Бареков приветства водещия в редиците на партията си и дори заяви, че иска да управлява с хора като Росен Петров, даже го видя като бъдещия вътрешен министър.Росен Петров връчи в ефир офицерския си кортик на Николай Бареков, който извади от джоба си монети, за да плати, каквато е традицията.

 

Минути след това журналистът Венелин Петков сподели в социалната мрежа "Фейсбук" следния коментар:"Операция ГНУС. По-долнопробно нещо не бях гледал по никоя телевизия", а след това добави и "Трябваше да участвам в предаването днес по темата Македония и бТВ Документите. Отказах, щом разбрах, че Бареков е бил "пожелан да говори".

Последно променена в Понеделник, 10 Февруари 2014 09:06
Влезте, за да коментирате