И Смолян предпочете Пеевски за евродепутат

Вторник, 08 Април 2014 10:59 Публикувана в У нас Прочетена 780 пъти

Делян Пеевски е номиниран за евродепутат от областната структура на ДПС в Смолян. В партията смятат, че по места Пеевски има авторитет, както се изрази по бТВ зам.-председателят на ДПС Камен Костадинов. Той подчерта, че през последните месеци Пеевски е пътувал из страната и е отговорил на въпросите, които местните структури са имали към него. "Виждат го, пипат го, малко по-едричък е", добави заместникът на Лютви Местан. 
Народният представител е един от осемте предложения, които смолянската структура направи за евролистата на ДПС, съобщи "Смолян днес", като се позова на пресцентъра на ДПС - Смолян. В листата са още министърът на околната среда и водите Искра Михайлова, председателят на младежката организация на движението Илхан Кючук и настоящият евродепутат проф. Владко Панайотов. 
Номинирани са още Емине Гюлестан, която е съветник в МВнР, Севим Мусак, юристка от Мадан, Емилия Торманова – Сечкова от златоградското село Старцево, по професия счетоводител, и Велин Велев – икономист от община Доспат. 
Миналата седмица най-голямата областна структура на ДПС в страната, тази в Кърджали, също номинира Делян Пеевски за листата на движението за предстоящите евроизбори. 

Все още не е ясно дали Пеевски ще бъде включен в европейската листа на ДПС, това ще реши ръководството на партията.

Последно променена в Вторник, 08 Април 2014 11:05
Влезте, за да коментирате