Печат на тази страница

Станишев защити Пеевски

Четвъртък, 17 Април 2014 14:09 Публикувана в У нас Прочетена 1247 пъти
Оценете
(3 гласа)

Лидерът на БСП и президент на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев призова да престанат опитите за истерия от кандидатурата на Делян Пеевски за евродепутат от ДПС. Виждам, че пак се създава опит за истерия, а всъщност става въпрос за избори и всичко е в ръцете на гражданите, коментира Станишев пред журналисти в Бургас, съобщи "Дарик радио".

"На някои хора защо не им беше проблем, че България беше представлявана от Борисов - бивш сикаджия, като министър-председател, Слави Бинев беше евродепутат, попита Станишев. Така че малко по-полека, всичко е в ръцете на гражданите.
Коментарът на Станишев идва само ден, след като лидерът на социалистите в Европейския парламент Ханес Свобода заяви, че е много изненадан от номинирането на Делян Пеевски за евродепутат. По думите на австрийския евродепутат макар и партийна, а не правителствена, тази номинация е трудно обяснима, като се има предвид колко шум се вдигна и пред какви затруднения се изправи кабинетът, когато същия човек беше определен за шеф на ДАНС.

Последно променена в Четвъртък, 17 Април 2014 14:13
Влезте, за да коментирате