Бареков пече кебапчета за народа

Вторник, 22 Април 2014 07:38 Публикувана в У нас Прочетена 1969 пъти

България да стане отново Народна република, призова лидерът на "България без цензура" Николай Бареков. Според него думата "народ" трябва да се върне, за да се знае, че той държи властта в държавата. "Една от следващите ни инициативи в Народното събрание, която ще предприемем, е да върнем старото име на България – Народна република България. Едно от най-големите престъпления на старите седесари в лицето на Иван Костов и на новите червени в лицето на Луканов беше точно това, че махнаха думата "народ" и това показва и замисълът народът да бъде в опозиция и да управлява мафията“, изстъпи се Бареков на среща със симпатизанти на партията в ромския квартал "Факултета". 

"Какво странно има в думата "народна", попита още веднъж  лидерът на "България без цензура" и уточни, че се надява заедно с други български политици да внесат такова искане да се върне старото име на страната ни, за да се знае, че властта произтича от народа и за народа.
Бареков заяви пред жителите на "Факултета", че "ние сме партия на работническата класа".
Пред жителите на "Факултета" лидерът на „България без цензура“ беше категоричен, че партията му ще следва политика на пълна интеграция на българския народ към европейските ценности – да имат достойни доходи, образование, възможност за спорт и добра работа.
Раздавайки кебапчета и кюфтета в Челопечене, лидерът на ББЦ подложи на остра критика всички свои опоненти.
Нахлупил готварска шапка и боравейки умело над скарата, бившият журналист обеща тотална проверка на монополите у нас.
Бареков нарочи БСП лидера Станишев, който трябвало да бъде разследван за кражба на еврофондове заедно с Моника Йосифова, като предрече още и това, че соцлидерът ще бъде отстранен като лидер на ПЕС.
 Николай Бареков обяви, че още един депутат ще напусне групата на ГЕРБ във вторник. Към формацията на Бареков вече се присъединиха няколко бивши вече хора на Бойко Борисов. Сред тях е Светлин Танчев, който като независим депутат стана вторият представител на "България без цензура" в парламента след Румен Йончев, който напусна левицата, 

Последно променена в Вторник, 22 Април 2014 07:42
Влезте, за да коментирате