Плевнелиев с находка в кампанията "Да изчистим България за един ден!"

Неделя, 27 Април 2014 07:37 Публикувана в У нас Прочетена 1233 пъти

Росен Плевнелиев се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден” и взе дейно участие в отстраняването на боклука от Борисовата градина. Точно пред камерата на bTV, която организира кампанията, държавният глава измъкна най-голямата си находка - стара кафеварка.

„Тази кафеварка, която някой в абсолютно безотговорното си отношение към себе си, но и към тая природа, я е хвърлил просто в парка. Находки всякакви”, посочи той. „Бих казал, това е достойно доказателство за човешката арогантност”, допълни президентът.
„Ето вижте, това е началото на един парк в София. Вижте тук за какво става въпрос! И съм убеден, че вътре ще бъде още по-зле. Когато почистваме, ние чистим и себе си. Така че може би това е най-важното послание – да почистим България, която ще почистим днес, за да може да бъде чиста винаги”, каза Плевнелиев.
В Борисовата градина редом с него се трудиха Свилен от „Остава”, актьорите Ники и Саня Илиеви. В кампанията се включиха служителите на бТВ и много знаменитости, които обяче нямаха късмета на Плевнелиев. и чистиха обикновени боклуци.

Последно променена в Неделя, 27 Април 2014 08:08
Влезте, за да коментирате