Сидеров пак уличен, че е надрусан (ВИДЕО)

Вторник, 06 Май 2014 17:22 Публикувана в У нас Прочетена 1882 пъти

За сетен път лидерът на "Атака" Волен Сидеров е във фокуса на скандалите. Бизнесмен е подал жалба в полицията, че е бил удрян от него в заведение. Предприемачът Андрей Бъчваров, шеф на Балканска инвестиционна консултантска агенция и председател на Българската асоциация по биомаса, разказа във Фейсбук, че националистът го нападнал в събота вечерта в столичен пиано-бар. 
От пресцентъра на МВР потвърдиха, че в Шесто РПУ е подадена жалба и се изясняват обстоятелствата около инцидента, съобщи бTВ. Ето какво разказва Бъчваров: 

"В събота след полунощ се озовах с приятел в столичното заведение „Магнито“ на ул. „Георги С. Раковски“ 112. Имаше по-малко от 10-на посетители, включително Волен Сидеров, Десислав Чуколов и две жени на средна възраст. В един момент, без никой да го е канил или провокирал, Сидеров започна да обикаля и да пита всички дали ще гласуват за „Атака“.  

След нашия отрицателен отговор, той видимо подразнен се върна заедно с Чуколов и започна да крещи, че го обиждаме и сме „груби и невъзпитани“. При настоятелната молба Сидеров да напусне масата ни, той, видимо изключително надрусан (разширени зеници и особено неадекватно поведение), избута насила човека, седящ до мен и продължи да настоява за „трите ми имена“, „да се разбираме като мъже“ и да използва епитети, най-слабият от които бе „торба с лайна“.  

В социалната мрежа Бъчваров разказа още, че при опит да избута Сидеров, той загубил контрол и го ударил два пъти. 

Веднага след това бизнесменът извикал полиция. Вероятно заради обвинение за хулиганство за инцидента на летище Варна, което бе внесено в съда, депутатът и компанията му веднага напуснали заведението. 

 

В пролетта на миналата година Сидеров и почти цялата му парламентарна група се замесиха в множество други скандили - в Министерския съвет, в ресторант в Брюксел, с протестиращите през лятото,, с Канал 3

Видеото от пролетта на миналата година можете да видите ТУК:

https://www.youtube.com/watch?v=hwzN1O-4QW8

 

.

Последно променена в Вторник, 06 Май 2014 17:51

1 коментар

  • Връзка на коментара заспал студент Сряда, 07 Май 2014 13:17 публикуван от заспал студент

    Че кого друг да уличат?? Те всички останали СЛУШКАТ !

Влезте, за да коментирате