АИКБ подкрепи интервенцията на КТ „Подкрепа“ за КТБ

Асоциацията на индустриалния капитал е готова да участва в предложената инициатива с висококвалифицирани експерти с безупречна репутация
Четвъртък, 17 Юли 2014 17:32 Публикувана в У нас Прочетена 1301 пъти
АИКБ: Намираме за изключително важна предложената инициатива за съвместно иницииране на действия пред Българската народна банка за допускане на експерти на представителните организации на работодателите и синдикатите в процедурите по оценка на реалната ситуация, с оглед на осигуряване на прозрачност при стриктно спазване на установените правила.   АИКБ: Намираме за изключително важна предложената инициатива за съвместно иницииране на действия пред Българската народна банка за допускане на експерти на представителните организации на работодателите и синдикатите в процедурите по оценка на реалната ситуация, с оглед на осигуряване на прозрачност при стриктно спазване на установените правила. Снимка: SLIVEN.net - http://new.sliven.net/sys/news/index.php?id=119253

Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ), подкрепи изцяло инциативата на КТ „Подкрепа“ за постигане на прозрачност при установяването на действителното положение в Корпоративна търговска банка (КТБ). Това е заявено в писмо от днес, подписано от председателя на УС на АИКБ – г-н Васил Велев.

Представяме пълния текст на писмото:

Уважаеми Д-р Тренчев,

Асоциация на индустриалния капитал в България споделя напълно изложените във Вашето писмо съображения.

Намираме за изключително важна предложената инициатива за съвместно иницииране на действия пред Българската народна банка за допускане на експерти на представителните организации на работодателите и синдикатите в процедурите по оценка на реалната ситуация, с оглед на осигуряване на прозрачност при стриктно спазване на установените правила.

Във връзка с горното заявяваме своята съпричастност и желание да участваме в предложената инициатива с висококвалифицирани експерти с безупречна репутация, за да дадем своя принос за преодоляване на проблемите в изключително важната за икономиката ни банкова сфера.

Последно променена в Петък, 18 Юли 2014 13:35
Влезте, за да коментирате