Подкупният катаджия пред уволнение

Вторник, 18 Ноември 2014 11:53 Публикувана в У нас Прочетена 2325 пъти
По разпореждане на директора на СДВР е започнало дисциплинарно производство срещу служител на столичната Пътна полиция По разпореждане на директора на СДВР е започнало дисциплинарно производство срещу служител на столичната Пътна полиция alarmanews.com

По разпореждане на директора на СДВР е започнало дисциплинарно производство срещу служител на столичната Пътна полиция. Повод е разпространен в интернет пространството и медиите видеозапис. В рамките на производството ще бъдат проверени всички факти и обстоятелства по случая. Ще бъде потърсено и съдействието на граждани, имащи отношение към случая. В Закона за МВР, при наличието на данни за извършено дисциплинарно нарушение, е предвидено и най-тежко наказание „уволнение“. 

 

Андриан Боянов

Андриан Боянов e юрист, участник в управителните органи на някои от активните неправителствени организации, борещи се за върховенство на закона,съхраняването на демократичните ценности и наблюдение на изборния процес. На 24г. неженен. Андриан Боянов е адвокат в Софийска адвокатска колегия, кантора „Беров, Боянов, Гогов и партньори“.

Влезте, за да коментирате