Печат на тази страница

БДЦ пред разпад

Събота, 20 Декември 2014 21:05 Публикувана в У нас Прочетена 906 пъти
Оценете
(6 гласа)
Бареков оттегля подкрепата от БДЦ. Бареков оттегля подкрепата от БДЦ. Снимка: БГ Нес

Оттеглям подкрепата си от БДЦ. Не може хора, които са влезли в парламента с моето име, да гласуват ГДБОП да се върне в ръцете на Цветан Цветанов и да подкрепят изземването на парите за пенсии на хората. Не оттеглям подкрепата си обаче от депутатите - шестима души, които гласуваха "против" тези предложения. Ще стоя зад тях, докато те са опозиция в този парламент, съобщи лидерът на "България без цензура" Николай Бареков пред Дарик.

Той обясни, че оставя на шестимата депутати от "България без цензура" решението дали да стоят в една група с БДЦ. Според него групата е трябвало да гласува с "въздържал се" за промените в Закона за МВР.

Според Бареков подкрепилите идеята са били под натиск, за да не се казва, че предложението е минало само с гласовете на ГЕРБ и ДПС. "Реформаторският блок, който сега се опитва да се изкара като истинска опозиция, вчера послужи като параван на срамната коалиция между ГЕРБ и ДПС. Писна ми от маскарада в държавата, който се развива в последните години", обяви лидерът на ББЦ.

По думите му догодина България ще е във финансов колапс и освен че ще са разочаровани от това управление, хората нямало да имат и пенсии. "Затова приветствам поведението на Радан Кънев и смятам, че той някак си ми подаде ръка, като написа в блога си, че трима от хората на Ковачки са подкрепили пенсионните промени. Подавам ръка на Радан Кънев, ако иска да я приеме", каза още Николай Бареков.

Автор: Хаштаг-BG

Влезте, за да коментирате