Проф.Мермерски пред значимо откритие

Сряда, 07 Януари 2015 17:53 Публикувана в У нас Прочетена 1389 пъти
Проф.Мермерски пред значимо откритие Проф.Мермерски пред значимо откритие Източник: perniktoday.com

“Създадох лекарство срещу високото кръвно налягане, което според всички доктори е нелечимо”, съобщи специално за “Ретро” известният специалист по хранене проф. Христо Мермерски. И добави, че още в първите дни на 2015 г. организира грандиозен медицински експеримент. В него могат да участват поне 500 000 българи, страдащи от тази опасна хронична болест. От Испания, Италия и Германия също вече напират за илача на известния нашенец. Професорът е категоричен: “Ще отърва хората от кръвното за броени дни!”.

Ето чудодейния лек на Мермерски: едно твърдо сварено яйце се накисва в съд с оцет. Престоява в него 24 часа. Черупката му се напуква и пада сама. После се обелва ципата на яйцето и то се измива, посолява се и се изяжда. На 4-тия ден кръвното на пациента се нормализира напълно.Няма нито един неуспешен случай сред първите 15 доброволци, подложили се на лечението на проф. Мермерски. Самият той е изпробвал вълшебната рецепта върху себе си. Цяла нощ е ставал през 2 часа да мери иначе наднорменото си кръвно. То обаче не мръднало от стойностите 104 на 64, а пулсът му се заковал на 60 удара в минута – като в учебник за медицинските вузове. (За нормални стойности на кръвното налягане в света са приети 120/80 мм живачен стълб, а за пулса – 60-70 удара в минута.).

Проф. Христо Мермерски напомни, че над 2 млн. българи страдат от хронично високо кръвно налягане. В медицинските среди го наричат “тихият убиец”, защото коварно поразява сърдечносъдовата система, води до инфаркти, инсулти и бъбречна недостатъчност. “Много е тревожно, че напоследък народът ни така обедня, че възрастните хора масово намаляват дозите на лекарствата си или направо не пият хапчетата. Защото нямат пари” – съобщи проф. Параскева Стаменова от столичната болница “Св. Наум”. Ако не иска да умре, българският пациент трябва да плаща от собствения джоб 56% от лечението си. В Румъния този процент е 39,4, в Естония – 36,7, а в ЕС – 17,9%. Затова България продължава да води черното първенство в света по смъртност от сърдечни заболявания. Над 75% от причините за смъртните случаи у нас се дължат на нелекувано високо кръвно налягане.

Проф. Христо Мермерски е намерил лек и срещу още един бич на 21. век – хемороидите. Неговият мехлем, който известният специалист щедро раздава на нуждаещите се, бори възпалението на външните хемороиди за няколко дни. Ако те са вътрешни, с каквото оплакване при него вече дойдоха 150 души, трябва да се изяжда по един жълъд на ден. Само след броени дни тези пациенти ще дойдат при професора за контролен преглед. Те обаче задължително спазват и определен от него режим на хранене. А именно: всяка сутрин закусват със салата от моркови със зехтин, прополисова тинктура, смляно ленено семе и малко мед (не само защото жълъдът леко горчи, но може да предизвика и запек).

“Споменатите лекарства срещу високо кръвно и хемороиди аз подлагам на широк обществен контрол”, допълни проф. Христо Мермерски. Резултатите от лечението на пациентите с тях ще бъдат оповестявани и коментирани, за да не остане никакво съмнение, че илачите помагат.
Източник: вестник „Ретро”

Последно променена в Четвъртък, 08 Януари 2015 15:26
Влезте, за да коментирате