Цветанов не се притеснява за кариерата си

Събота, 14 Февруари 2015 14:41 Публикувана в У нас Прочетена 1108 пъти
Пожелавам това да не се случва на никого, който се бори за истинските политики, които трябва да доведат до повече благоденствие, успех и просперитет за България и българските граждани”, заяви Цветан Цветанов. Пожелавам това да не се случва на никого, който се бори за истинските политики, които трябва да доведат до повече благоденствие, успех и просперитет за България и българските граждани”, заяви Цветан Цветанов. Снимка: razkritia.com

Не се притеснявам за кариерата си. Това заяви в Арбанаси председателят на ПГ ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по повод наложената му 4-годишна ефективна присъда от Софийски апелативен съд, предаде репортер на Радио „Фокус” – Велико Търново. Цветанов каза, че през целия си съзнателен живот е правил всичко според закона. „Разбира се, че когато в политиката решиш да отсяваш принципи, да се бориш срещу тежката организирана престъпност, трябва да си готов да понесеш тежки удари. Това, което обаче е най-силното, е подкрепата, която получавам от цялата страна”, подчерта Цветанов. 

Той посочи, че днес при посещенията си по повод мероприятията за Трифон Зарезан в различни населени места, хората са го посрещнали сърдечно и са му казали, да се държи и да продължава напред. „Това отношение ме прави много по-силен, защото съм наясно, че съм бил прав. Самият факт, че имаше изказвания на бивши министри, големи авторитети като Йордан Соколов, е показателен. Не мога да повярвам, че един невинен човек може да бъде осъден, но все пак трябва да вярваме в правораздавателната система. Пожелавам това да не се случва на никого, който се бори за истинските политики, които трябва да доведат до повече благоденствие, успех и просперитет за България и българските граждани”, заяви Цветан Цветанов.

Източник: Агенция „Фокус”

http://focus-news.net/news/2015/02/14/2025370/tsvetan-tsvetanov-ne-se-pritesnyavam-za-karierata-si.html

Влезте, за да коментирате