Новият главен секретар на МВР направил впечатление на министър Бъчварова с биографията си

Сряда, 11 Март 2015 18:41 Публикувана в У нас Прочетена 1043 пъти
„Реформата на МВР с г-н Вучков сме я обсъждали и съм я приела. Тя ще продължи така, както е записана“, заяви Бъчварова. Тя обясни, че не може да се даде точна дата за реформата, защото иска първо да влезе в министерството. „Реформата на МВР с г-н Вучков сме я обсъждали и съм я приела. Тя ще продължи така, както е записана“, заяви Бъчварова. Тя обясни, че не може да се даде точна дата за реформата, защото иска първо да влезе в министерството. Снимка: БГ НЕС

Запознах се с всички възможности за главен секретар и избрах тази, която ми е направила най-голямо впечатление с автобиографията си. Това каза министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова в Народното събрание.

 

Малко преди това премиерът Борисов заяви, че главният секретар ще бъде назначен още днес.

 

„Реформата на МВР с г-н Вучков сме я обсъждали и съм я приела. Тя ще продължи така, както е записана“, заяви Бъчварова. Тя обясни, че не може да се даде точна дата за реформата, защото иска първо да влезе в министерството.

 

По думите й не е обсъждан въпросът за това дали ДПС да бъде привлечено в правителството. Според нея трябва да се тревожим за говоренето в публичното пространство. „Надявам се, че този тон се ползва само в пленарна зала за политически цели и се надявам българите да не се подведат по него“, каза още тя.

 

Източник: 24часа

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4648283

Влезте, за да коментирате