Мръсотия и кал до нова спирка на метрото в София

Четвъртък, 02 Април 2015 18:51 Публикувана в У нас Прочетена 784 пъти
Теренът около метрото действително е осеян с дупки и големи кални локви. Тинята е навсякъде. И ако падне дъжд, ситуацията със сигурност ще стане още по-плачевна. Теренът около метрото действително е осеян с дупки и големи кални локви. Тинята е навсякъде. И ако падне дъжд, ситуацията със сигурност ще стане още по-плачевна. Снимка: segabg.com

До новата спирка на метрото - "Софийска Света гора", която е част от откритото днес продължение до столичното летище, се стига през локви от кал. По стара българска традиция инфраструктурата е оставена на последно място. Оказва се, че спорен терен, който се води частна собственост, е спрял доизграждането на тротоарите и пътя към метростанцията.


Репортер на Нова телевизия демонстрира как се стига до "Софийска Света гора" - с найлонови торбички върху обувките, за да не затънат столичани до ушите в кал и мръсотия.


Теренът около метрото действително е осеян с дупки и големи кални локви. Тинята е навсякъде. И ако падне дъжд, ситуацията със сигурност ще стане още по-плачевна.


Източник: trud.bg

Влезте, за да коментирате