Бих се върнал в България, заяви Стефан Стойков приет в най-добрите американски университети

Понеделник, 13 Април 2015 12:17 Публикувана в У нас Прочетена 1033 пъти
Той все още не е избрал университета, в който ще се запише. "Невероятно е това чувство. Те да искат да отидеш там, а не ти да се бориш да влезеш", коментира младежът пред Нова ТВ. Той все още не е избрал университета, в който ще се запише. "Невероятно е това чувство. Те да искат да отидеш там, а не ти да се бориш да влезеш", коментира младежът пред Нова ТВ. Снимка: cross.bg

"Бих се върнал в България", съобщи 18-годишният Стефан Стойков, който бе приет в осемте най-престижни университета от Бръшляновата лига. Смята се, че от над 3 милиона деца, които завършват гимназия в Съединените щати, тази година, само 3 са приети в университетите от Бръшляновата лига.


"Когато дойдох в САЩ, бях на 8 години. Не знаех английски и затова не можех да общувам с другите деца. Поставих си за цел да науча езика", разказа Стефан, който е от Ямбол. 


Той все още не е избрал университета, в който ще се запише. "Невероятно е това чувство. Те да искат да отидеш там, а не ти да се бориш да влезеш", коментира младежът пред Нова ТВ. 


"Понякога през лято се връщам в България, за да се срещна с роднини и приятели. А когато имам възможност да гласувам, бих го сторил", каза още Стефан.


Автор: Хаштаг-BG

Влезте, за да коментирате