Печат на тази страница

Емануил Йорданов: Случващото се в ТВ7 ще рефлектира тежко върху управляващите

Сряда, 29 Април 2015 16:42 Публикувана в У нас Прочетена 1421 пъти
Оценете
(2 гласа)
"Случващото се в ТВ7 и NEWS 7 e абсолютно безобразие. От една страна то показва колко зле формулиран е сега действащият Граждански процесуален кодекс, включително и всички разпоредби, касаещи дейността на частните съдебни изпълнители. От друга страна не виждам какво правят полицаите там. Тяхното място определено не е в една телевизия", категоричен е той. "Случващото се в ТВ7 и NEWS 7 e абсолютно безобразие. От една страна то показва колко зле формулиран е сега действащият Граждански процесуален кодекс, включително и всички разпоредби, касаещи дейността на частните съдебни изпълнители. От друга страна не виждам какво правят полицаите там. Тяхното място определено не е в една телевизия", категоричен е той. Снимка: spekulanti.com

Случващото се в ТВ7 и NEWS 7 би рефлектирало доста тежко върху управляващите, защото ще се възприеме като посегателство върху свободата на словото. Това заяви пред БГНЕС Емануил Йорданов, вътрешен министър в кабинета на Иван Костов.

 


"Случващото се в ТВ7 и NEWS 7 e абсолютно безобразие. От една страна то показва колко зле формулиран е сега действащият Граждански процесуален кодекс, включително и всички разпоредби, касаещи дейността на частните съдебни изпълнители. От друга страна не виждам какво правят полицаите там. Тяхното място определено не е в една телевизия", категоричен е той.

 


Според него собственикът на телевизията първо трябва да потърси правата си спрямо българското законодателство и след това да търсят намесата на международни институции.


Йорданов смята, че тепърва трябва да се уточни дали частният съдебен изпълнител Кристина Димитрова е или не е регистриран. "Ако това се окаже вярно, надминава всичко, което сме виждали досега", добави той.

 

Източник: БГНЕС

Последно променена в Сряда, 29 Април 2015 17:02
Влезте, за да коментирате