Бъчварова: Няма да има повече уволнения за акцията в ТВ 7

Четвъртък, 30 Април 2015 23:19 Публикувана в У нас Прочетена 896 пъти
„Той следеше процеса, знаеше, че има, в крайна сметка цялата бройка впоследствие се установи, и беше ме информирал защо се е наложило увеличаването на бройката.“ „Той следеше процеса, знаеше, че има, в крайна сметка цялата бройка впоследствие се установи, и беше ме информирал защо се е наложило увеличаването на бройката.“ Снимка: marica.bg

Няма да има повече отстранени служители в МВР заради случая с ТВ7. Това заяви министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова. 


Вчера в телевизията влязоха служители на съдия-изпълнител, придружени от десетки полицаи. Засиленото полицейско присъствие стана причина оставки да подадат заместник-директорът на СДВР Радослав Сотиров и началникът на Шесто районно управление Иван Пепелджийски. Проверката по случая вече е приключила. 


Според Бъчварова главният секретар на МВР Георги Костов също е знаел за акцията и броя на полицаите в телевизията. 


„Той следеше процеса, знаеше, че има, в крайна сметка цялата бройка впоследствие се установи, и беше ме информирал защо се е наложило увеличаването на бройката.“


Конкретното решение за разполагането на толкова много полицаи във и около телевизията е на заместник-директора на СДВР Радослав Сотиров и на директора на Шесто районно управление на полицията Иван Пепелджийски. 


Бъчварова отрече за територията на България да има пряка терористична заплаха.


Източник: БНР

http://bnr.bg/post/100552007/nama-da-ima-poveche-uvolnenia-v-mvr-zaradi-deistviata-v-tv7

Влезте, за да коментирате