Председателят на КНСБ доволен от диалога с правителството

Вторник, 12 Май 2015 18:18 Публикувана в У нас Прочетена 1738 пъти
Той изтъкна, че най-важното е страната да има  устойчиво управление и очакваните реформи да се реализират. Пламен Димитров даде оценка "4" на работата на правителството. Той изтъкна, че най-важното е страната да има устойчиво управление и очакваните реформи да се реализират. Пламен Димитров даде оценка "4" на работата на правителството. Снимка: БГ НЕС

Диалогът с правителството започна да дава резултати, заяви днес в Стара Загора председателят на КНСБ Пламен Димитров на тържествено събрание по повод 25 години от създаването на синдиката. 


Той изтъкна, че най-важното е страната да има устойчиво управление и очакваните реформи да се реализират.Пламен Димитров даде оценка "4" на работата на правителството.Лидерът на КНСБ изтъкна, че Старозагорската организация насиндиката е една от най-успешните и най-влиятелните в страната.В нея сега има 400 организации и над 23 хиляди члена.


 На събранието бяха връчени три почетни знака от Федерациина синдиката на регионалния лидер на КНСБ Иванка Данаилова, който също 25 години е начело на Регионалния съвет на синдиката.


Кметът на Казанлък Галина Стоянова връчи почетния знак наОбщината на Николай Маринов, общински синдикален лидер за успешната съвместна работа. На събранието присъстваха още областният управител на Стара Загора инж. Георги Ранов, кметове от региона, депутатът Георги Гьоков.


Източник: БТА

1 коментар

  • Връзка на коментара мая Вторник, 12 Май 2015 19:34 публикуван от мая

    Как няма да е доволен - пак е изкрънкал поне 350 000 лв. за обучения,които не се знае как се провеждат, къде, какво става с обучаемите после... Но отдавна няма синдикати, отдавна КНСБ не се издържа с членски внос, защото няма кой да го плаща. И правителството осигурява полегален начин нужния комфорт на синдикатите, чрез директно финансиране за обучения...то е ясно! Ама никой не смее да рови там...

Влезте, за да коментирате