БСП се събира на „пленум на истината“

Неделя, 28 Юни 2015 10:15 Публикувана в У нас Прочетена 1099 пъти
Не е изключено съставът на оперативното бюро да бъде разширен. Очаква се в него да влязат Чавдар Георгиев и Красимир Янков. Не е ясно и дали Драгомир Стойнев ще запази заместник председателския си пост в партията. Не е изключено съставът на оперативното бюро да бъде разширен. Очаква се в него да влязат Чавдар Георгиев и Красимир Янков. Не е ясно и дали Драгомир Стойнев ще запази заместник председателския си пост в партията. Снимка: novini.bg

Националният съвет на БСП се събира на "пленум на истината". Заседанието е насрочено за 11 часа. Очаква се лидерът Михаил Миков да направи промени в Изпълнителното бюро на БСП. Какви обаче председателят не е съобщил предварително.


Не е изключено съставът на оперативното бюро да бъде разширен. Очаква се в него да влязат Чавдар Георгиев и Красимир Янков. Не е ясно и дали Драгомир Стойнев ще запази заместник председателския си пост в партията.


Оставката му беше поискана по-рано на Национален съвет на партията с аргумента, че не се е справил с работата си като министър на икономиката и енергетиката в правителството на Пламен Орешарски.


Източник: Novanews.bg

Влезте, за да коментирате