Ремонтите на Цариградско шосе приключват до 15-ти септември, обеща Фандъкова

Неделя, 28 Юни 2015 19:26 Публикувана в У нас Прочетена 852 пъти
По думите й основните участъци от булеварда ще бъдат пуснати за движение в началото на септември, а до края на октомври ще  се работи само по локалните платна, което не пречи на основното  движение. По думите й основните участъци от булеварда ще бъдат пуснати за движение в началото на септември, а до края на октомври ще се работи само по локалните платна, което не пречи на основното движение. Снимка: senzacia.net

Преди 15 септември ще приключат ремонтните дейности по бул. "Цариградско шосе" и пътуващите ще могат да се придвижват без проблеми и при по-добра асфалтова настилка от "Орлов мост" до началото на магистралата "Тракия". Това коментира в отговор на журналистически въпроси кметът на София Йорданка Фандъкова, следкато провери дейности по асфалтиране в отсечка от булеварда, след отбивката за ж.к. "Младост".

По думите й основните участъци от булеварда ще бъдат пуснатиза движение в началото на септември, а до края на октомври ще се работи само по локалните платна, което не пречи на основното движение.Това е един от най-тежките обекти, на които правим цялостна реконструкция; в момента текат ремонтни дейности в четири участъка по бул. "Цариградско шосе", посочи Фандъкова. Тя отбеляза, че се работи с удължено работно време - от 7.00 ч. до 19.00 ч., и в почивните дни. Целта е да се приключи възможно най-рано, тъй като по бул. "Цариградско шосе" е най-тежкото движение в София, добави кметът.

Очаква се на 15 юли да бъде пуснато движението в тунела и естакадата при алея "Яворов" по бул. "Цариградско шосе", където тече цялостен ремонт и саниране, каза Фандъкова. По думите й тамситуацията е била много тежка и са падали отломки преди началото на ремонта.

 

Източник: БТА

Влезте, за да коментирате