#Психодесни заля столицата

Понеделник, 13 Юли 2015 23:33 Публикувана в У нас Прочетена 881 пъти
Снимките с плакатите светкавично станаха едно от най-споделяните неща в социалната мрежа. Хаштагът #Психодесни също се радва на особена популярност. Авторството на плакатите все още е неизвестно, но то идва като контрапункт на разлепяните от "Протестна мрежа" плакати в подкрепа на предлаганата от Христо Иванов съдебна реформа, които гласят "Търсят се 160 от 240". Плакатната война явно ще продължи да се разгаря и в бъдеще, ако съдим по горещите коментари в социалните мрежи. Снимките с плакатите светкавично станаха едно от най-споделяните неща в социалната мрежа. Хаштагът #Психодесни също се радва на особена популярност. Авторството на плакатите все още е неизвестно, но то идва като контрапункт на разлепяните от "Протестна мрежа" плакати в подкрепа на предлаганата от Христо Иванов съдебна реформа, които гласят "Търсят се 160 от 240". Плакатната война явно ще продължи да се разгаря и в бъдеще, ако съдим по горещите коментари в социалните мрежи. Снимка: БГ НЕС

Плакати с надпис "#Психодесни" заляха столицата. Плакатите гласят: "Где бяхте вчера вий, герои днешни? Когато бащицата ви Костов разпродаде България. Когато подари на безценица "Лукойл", "Кремиковци", БГА "Балкан"... Когато трупаше тлъсти лихви от КТБ Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд. Няма да стане! Няма да се продадем! България не е филиал на "Америка за България"!".


На плакатите се виждат лицата на Иван Костов, Петър Москов, Радан Кънев, Христо Иванов, Иво Прокопиев, Асен Генов и Антоанета Цонева. Активистът на "Протестна мрежа" Асен Генов побърза да обвини във Фейсбук журналиста от "Дума" Александър Симов за авторство на плакатите, заради това, че Симов пръв лансира в публичното пространство термина "Психодесни". "Хохохоххо! Съжалявам, че нямам нищо общо с този плакат, освен скромното авторство на явлението - "психодесни", заяви от своя страна Александър Симов във Фейсбук.


Снимките с плакатите светкавично станаха едно от най-споделяните неща в социалната мрежа. Хаштагът #Психодесни също се радва на особена популярност. Авторството на плакатите все още е неизвестно, но то идва като контрапункт на разлепяните от "Протестна мрежа" плакати в подкрепа на предлаганата от Христо Иванов съдебна реформа, които гласят "Търсят се 160 от 240". Плакатната война явно ще продължи да се разгаря и в бъдеще, ако съдим по горещите коментари в социалните мрежи.


Автор: Хаштаг-BG

Влезте, за да коментирате