Мишоците напускат кораба. Оле!

Четвъртък, 18 Февруари 2016 13:42 Публикувана в У нас Прочетена 1149 пъти

Пеевски, мама не те ли научи как да си избираш приятелите бе, пич? Мишоците напускат кораба. Оле! Докато ги хранеше, Шиши бе голЕм, умен и красив. Сега е само голЕм. Цялата медийна орда натегачи, които до вчера лазеха по гръб под краката на депутата Делян Пеевски, така че да им е удобно да го ближат по задника, вчера и днес с писъци се разграничиха от бившия си Господар и почнаха да чатят по клавиатурите си: „SOS – Баце се прибра!“.

Първи разбира се, но не като в Мъглиж, бе Недялко. В стил Фики Стораро веднага щом научи, че Шефа, вече не е Шеф, Недялко проплака - „остави ме, нека се напия, изтрезнея ли ще се убия“! Обещаващо начало, дет се вика, щото на медийния фронт без Недялко най-накрая би дошла макар и доста късна пролет, но за съжаление доста нереалистично  за сценарий

Крачунов също може би е в шок, но той е мека душа, ще го преглътне – какво ли не е гълтал досега, та един Пеевски ли няма да смукне?! Реално, тез двама негови най-верни пажове, които до вчера обясняваха, че освен Ким Ир Сен единствено Шиши заслужава да празнува рождения си ден като всенароден национален празник, вчера така дадоха назаден, че много скоро дупетата им ще опрат в любовния инструмент на Слави Трифонов.

Публикациите от рода на „Ние сме много благодарни на господин Пеевски за трафика и популярността на сайта“ бяха категорично забравени, а най-вероятно дори и изтрити от сървъра на агенция ФИК.

Вторият, който се разграничи от ексгосподаря си бе Петьо Блъсков. Той съобщи, че „Труд“ бил негова семейна собственост и категорично отрече в родата му да влизат нерегламентирани типчета като Ирен Кръстева и сина й. А факта, че от години сурвакат редовно дубаеца Шиши за нова година, 2 февруари, 8 март, и 9-ти септември, бе удобно забравен.

„Пеевски е един много амбициозен човек“! Това пък декларира в интервю Валерия Велева по време на еднодневното управление на Пеевски като шеф на ДАНС преди няколко години. Браво Велева! Големият ум ако не остане такъв, поне става красив ум! Но е права госпожа Велева. Права е, и е обута освен това. Пак с пантофи разбира се, да не вземе да стъпи на някоя случайна мина. Щото Пеевски е действително амбициозен и няма нищо общо с Бареков, който си е просто кариерист. Факт, който днес може да потвърди дори и Марто Данона.

Амбицията му обаче се оказа толкова голяма, че ако бе жив Жак Ив Косто, щеше да дойде у нас за да изследва, каква така тази гигантско амбициозна сепия успя за по малко от 10 години да засмучи българската икономика така, че накрая от нея да капе само слуз. Като казах „слуз“ та се сетих за „24 часа“ и госпожа Венелина Гочева. На нея в частност пък въобще не й лесно. Ама въобще! От една страна трябва да държи Цветелина Бориславова за ръка по концерти и други „светски мероприятия“, (което не е лошо, ние поощряваме женската любов), от друга пък трябва да успокоява Петя Славова, че независимо от факта, че „Инвестбанк“ отдавна нищо не инвестира това не е повод да преотдава трезора под наем на „Лафка“, а от трета да мисли, сега кой ще ни дава повече пари от „Булгартабак“ и „Техномаркет“?! Жоро Павето или Едоардо Миролио?!

Не е лека ситуацията и на официозите „Блиц“ и „Стандарт“. Макар и ние лично да изпитваме искрени симпатии към госпожа Славка Бозукова, трябва да отбележим, че лавирането между господин Кирил Домусчиев и господин Делян Пеевски е равносилно на лавирането между Светлин Русев и Нешка Робева по темата „Ванга“.

Все готини хора, близки приятели, ама Ванга отдавна работи в Русия. Най-вече по темата Сирия. А тук въпроса вече се решава на друго ниво. Ниво, което дори и в руското посолство все още не са готови да коментират.

Но по накратко. „Независимите“ от Пеевски има тепърва да крякат, плякат и клякат. Те най-много ще пищят, че са прецакани, онеправдани, свободолюбиви, некрадливи, девствени и т.н. Нашата работа пък е, да не им позволяваме да се самозалъгват. Не за тяхно добро, а за наше! Защото нещата са прости.

Без няколко медии, които могат да се преброят на пръстите на двете ни ръце, всички останали такива в България, бяха и все още са зависими от Делян Пеевски. Взимаха пари от него, слугуваха му и бяха на 24 часово разположение, дори по време на месечния му цикъл. И ако те решат да се ебават с нас, обяснявайки ни за своята „независимост“, то ние трябва да сме пълни и уникални нещастници да ги слушаме, камо ли пък да им вярваме. Щото, да те е страх от тези хора, освен че е признак на пълна липса на характер и достойнство, е и съучастничество.

„Педераст“, „крадец“, „наркоман“ е всичко което болния им мозък би могъл да роди и да напише, е едно пълно нищо! Само защото някой е дебел, смотан и отмъстителен не е повод, ти да бъдеш мухльо! Защото мишоците най-много крещят преди да се удавят, а ние не сме от зоополицията, нали така?! Затова какво трябва да направим? Лесно….Да ги оставим да се удавят. Както се казва в приказката, вода има за всички, ама тея са с връзки. Така че, нека минат първи.

П.С. Пеевски, Пеевски, мама не те ли научи как да си избираш приятелите бе пич?!А вие г-н Борисов, внимавайте, че с тези аверчета скоро ще разберете, че сте гей!

 

Източник: http://big5.bg/skandal/mishoczite-napuskat-koraba.-ole!.html

Влезте, за да коментирате