Печат на тази страница

Коледни и новогодишни подаръци от Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”

На 27, 28, 29, 30 декември, билети на цена от 7 лева
Четвъртък, 22 Декември 2016 14:25 Публикувана в У нас Прочетена 1222 пъти
Оценете
(24 гласа)

За поредна година Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" дава възможност на своите зрители да се насладят на коледни и новогодишни подаръци, които не се ограничават само до празничните дни през ДЕКЕМВРИ, а могат да бъдат отворени и споделени през ЯНУАРИ и ФЕВРУАРИ.

В Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" може да гледате:

"ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯ ЖЕНКАР" е романтична комедия с участието на Васил Михайлов, който ще Ви преведе през лабиринтите на превърналата се в култ история за любовта на самия Дон Жуан.

"ОТЕЛО" - спектакъл без излишни "финтифлюшки", подобно на съвършено шлифован скъпоценен камък, сияещ със строга, но магнетична светлина. Историята на пълководеца Отело, неговата невинна Дездемона и коварния Яго – вечна история за Любов, Измама, Ревност и Смърт.

"ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ НА ДЯКОНА ЛЕВСКИ" - Действието се развива в една единствена нощ -преди обесването. Нощ, в която Левски ще изповядва сам себе си, а зрителят ще се опита да намери отговор на стряскащите и до днес въпроси за предателството, за идеалите, за цената на свободата.

"ДЕКАМЕРОН" - сластен, предизвикателен и на места неприличен (според баба Ви) комедия на Джовани Бокачо, който гарантирано ще отвори сетивата Ви за още, и още театър.

"В ПОЛИТЕ НА ВИТОША" - драма написана преди повече от 100 години

от гениалния П. К. Яворов. Елате и станете свидетели на историческата любовна история на Яворов и Мина, вплетена в политически интриги и проблеми актуални и до днес.

"МНОГО ШУМ ЗА НИЩО" е гениалната комедия на Уилям Шекспир, която вече 20 години се радва на голям зрителски интерес на сцената на Театър "Българска армия".

"СТРЕЛЯЙТЕ ПО АРТИСТА" - комедия, разкриваща съдбата на унизения артист в една действителност твърде близка до нашата, но за щастие разказана като увлекателна приказка. Спектакълът ви повежда в история на двама пътуващи артисти, които стават свидетели на нелепи драми.

Гледайте още в Театър "Българска Армия":

"ТАРТЮФ", "ПИСМО ДО КАСАНДРА", "КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН", "ЕМИГРАНТИ", "ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК", "ЕДНА НОЩ С ТЕБ", "ЙЕРМА", "ЖЕНАТА ОТ МОРЕТО", "ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА", "ОТКРАДНАТИ РАЗКАЗИ", "НОЖИЦА-ТРЕПАЧ", "ВДИГАЙ ЗАВЕСАТА", "СЕКС, НАРКОТИЦИ, РОКЕНДРОЛ", "ПОСЛЕДНИ ПОРЪЧКИ", "ШВЕЙК", "ДА ИГРАЕШ ЖЕРТВАТА".

Афишът на Театър "Българска Армия" за месец януари 2017 година, можете да видите тук:

http://svobodennarod.com/izkustvo/5851-afishat-sas-spektaklite-na-teatar-balgarska-armiya-prez-january-2017.html

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ПРОГРАМА НА www.tba.art.bg

*Намалението важи само постановки продукция на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ".

Отело
"Отело"


В полите на Витоша
"В полите на Витоша"


Завещанието на целомъдрения женкар
Сцена от спектакъла „Завещанието на целомъдрения женкар“. Снимка: © Иван Дончев. Снимката е любезно предоставена от Театър „Българска Армия“


Стреляйте по артиста
Сцена от спектакъла „Стреляйте по артиста“. Снимка: © Иван Дончев. Снимката е любезно предоставена от Театър „Българска Армия“.


Стреляйте по артиста
Сцена от спектакъла „Стреляйте по артиста“. Снимка: © Иван Дончев. Снимката е любезно предоставена от Театър „Българска Армия“.
Последно променена в Петък, 23 Декември 2016 18:19
Влезте, за да коментирате